Badetøy for hele året

14609080045_92c2327f89_zEr du av typen som ikke har badetøy for hele året? Ikke alle er avhengig av sommeren for å nyte et godt bad i veltemperert vann ved stranda. Ofte kan det være litt vanskelig å finne skikkelig badetøy i kjedebutikkene utenom sesong, og man må gjerne dra til mer spesialiserte butikker i handlegatene. Hvis du heller vil ligge på stranda og slappe av så er det kanskje lettere å finne den riktige bikinien eller badedrakten for din kroppsfasong.

Det som er absolutt viktigst når man skal velge seg en ny bikini er at man selv føler seg komfortabel i plagget, ellers så kommer det til å bli veldig irriterende i lengden med plagget. Derfor er det viktig å vite hva slags kropsfasong man har. Har man er oppe, nede eller kanskje litt mere jevnt fordelt kroppsfett? Disse spørsmålene må man stille seg selv og svare ærlig. Det er så alt for viktig å føle seg vel i de klærne man går i. Føler man seg vel, så ser man bedre ut og folk syns du er mer tiltrekkende.

Hva skal man ha på seg hvor? Man går ikke i den samme bikinien i svømmehallen som man har på seg på stranda i Costa Rica. Derfor er det viktig å finne riktig badetøy for riktige anledninger. Noen ganger kan det være greit å ha en ganske så plain bikini som ikke er for sporty og heller ikke for glamourøs. Disse kan brukes til envher anledning,og er en perfekt følgesvenn når man er på ferie. Slike bikiner pleier også å være ganske billige så stoff og kvalitet kan være litt lavere enn hvis man kjøper en litt dyrere bikini. Stoffet blir slitt fortere og fargene kan bli bleket hvis det er for lenge i solen eller man vasker plaggene feil. Men! Hvem bruker vel den samme bikinien mer enn en sesong? De fleste klær tåler noen måneder uansett hvor dårlig kvaliteten er.

En annen fin måte å velge seg en bikini er å bruke farger og mønstre bevist for å nedtone eller fremheve deler av kroppen du ønsker å gjøre dette med. Bruk mønster, striper, prikker eller liknende på områder du vil fremheve.- litt ekstra farger er også veldig positivt for å fremheve ting på kroppen. Hvis det er noe du ønsker å nedtone litt så kan solide farger være tingen. Dette gjør at man skaper mer aktivitiet i de sonene som man ønsker opmerksomheten rettet, og mindre der det ikke er ønsket like mye.

Det er en del å tenke på når man skal kjøpe seg nytt badetøy. Her må man tenke på alt ifra størrelse, passform, hvordan plagget ser ut, er det for mye eller for lite? Mye å tenke på med andre ord. Uansett hvordan man ser på det så er det å bade noe alle bør gjøre oftere enn det de fleste gjør. En god svømmetur er godt for både kropp og sjel. Ikke bare det, men er det ikke derfor du har brukt alle de seks første månedene på å bli klar til sommeren?