Har du oppdatert garderoben din for våren 2016?

Har du ennå ikke kommet i gang med å oppdatere deg på hva som er hot innenfor mote i 2016 bør du lese denne artikkelen. Den gode nyheten er at du med stor sannsynlighet allerede har trendene i klesskapet ditt, men at du kanskje aldri har turt å ha det på deg til hverdags. Nattkjolene skal nå brukes midt på lyse dagen!dolce-and-gabbana-spring-summer

Det er i undertøyskuffen din du finner trenden for våren 2016. Det er nemlig pysjamaslignende antrekk med mønster eller lange silkekjoler med blonder som gjelder denne våren. Gutta kommer til å like denne våren ekstra godt, for det ligger mye romantikk i luften skal vi tro, etter å ha tatt en sniktitt på hva blant annet Dolce Gabana allerede er klare å levere til butikkene. Disse kjolene kan nemlig lett forveksles med kjoler du har på deg når du går til sengs. Disse kjolene skal gjerne brukes med strikkejakker i mørkere farger. Burgunder er en farge som kommer til å være ganske mye brukt, sammen med en klar grønnfarge.

Blomster og romantikk

Denne våren passer også perfekt for deg som elsker 70-tallsstilen. Vårens kjoler skal være blomstrete, men uten at de heller over til å bli hippie-preget. Kjolene skal gjerne være lange og flagrende. For deg som ikke kan fordra blomstermønster, ikke fortvil. Ensfargede kjoler kommer også til å være en del av vårens trend, men da i en romantisk stil. Vi snakker her altså om kritthvite kjoler med en innsvingt midje, gjerne med rysjer og vaffelsøm. Vårens nøkkelfarger er altså hvitt, beige og andre naturfarger som skal være basis for det du har over kjolen.

En flamenco sommer

Som du kanskje har forstått nå er det romantikk i lufta og da passer også flamencostilen inn. Michael Kors og Oscar de la Rente legger denne våren nemlig vekt på flamencoinspirerte kjoler i rødt og sort. Dette er dramatiske kjoler, men hva gjør man ikke for kjærligheten?