Hvilken sommerkjole passer best?

9043019062_3367789885Nå er sommerkjolen fullt i gang, og det er på tide å finne seg noen nye kjoler til å pynte kroppen med i løpet av sommeren. Kanskje ferien allerede er fullt i gang, og hvis det er tilfellet så blir det vel også noen sene kvelder.

Når man skal velge seg en ny kjole er det viktig å være ærlig med seg selv når det kommer til kroppsfasong og hva slags type kropp man har. Hvis man er litt topptung, så kan det være fint å kunne dekke seg til utover kvelden, det samme gjelder oss av oss som kanskje sliter med litt for lite på kroppen. En lekker sommekjole bør kunne være i stand til å se bra ut, ikke føles for varm midt på dagen men også ikke bli for kald på kveldene.

Hvordan kropp man har er veldig sentralt på hvordan kjole man kjøper seg, hvis man har lange ben og kort overkropp så er det kanskje mer viktig å fokusere på bena enn på overkroppen. Da kan man driste seg inn på en litt kort kjole. Hvis det er omvendt, og man har en lang overkropp så er kanskje en bar rygg noe som kan se bra ut? Det viktigste er uansett at man føler seg komfortabel i de klærne man bruker slik at det ikke blir et problem i sosiale settinger. Det verste som finnes er å iritere seg over en for rynkete midje på en kjole mens man står og snakker med nye og spennende mennesker.
Sommeren betyr lyse farger. Ikke vær redd for å kle deg i litt hvitt! Det er utrolig lekkert, og man blir med en gang litt med classy. Er det en hagefest eller på stranden man skal så er kanskje hvitt litt dumt å ta på seg, da kan kanskje noen farger som tåler litt mer småsmuss brukes.

Vi har alle litt forskjellige kroppsfasonger. Disse blir gjerne klassifisert som boksformet, pæreformet, epleformet eller timeglassformet. Hvilken av disse gruppene man hører til bør nok har en del å si for hva man kler seg i, hvis kroppen er litt med timeglassformet, – altså stor rumpe, brede skuldre og smal midje, så kan det være lurt å fokusere på midje og ben. Hvis man er epleformet så kan det være lurt å trekke oppmerksomheten bort fra midjeseksjonen og heller fokusere på anstikt og ben.

Uansett hvordan man ser på det er det mange ting man bør tenke på når man skal handle inn nye sommerklær. – Spesielt kjolene som skal brukes til spesielle anledninger. For mange damer blir det ofte litt vanskelig å finne en fin kjole. Grunnen til det er nok fordi det er så alt for mye å velge mellom, og da kan det bli vanskelig å dra med bare en i posen. Men hvis man handler så ofte som mulig på tilbud rundt omkring så tjener man faktisk alle de pengene man sparer på tilbudene til å kjøpe mere klær. En krone spart er en krone tjent.