Luksuriøs livsstil

Livsstilen tilpasses alltid mulighetene

lyx1Uansett hvor mye penger du tjener, vil du alltid finne noe å bruke de på. Slik er den moderne verden bygd, slik holdes økonomien vår i gang. Tjener du middels med penger, vil du leve middels. Passende leilighet, kanskje en bil. Tjener du mer, kan du unne deg en enebolig og en fin bil, kanskje til og med to. Tjener du enda mer, er det på tide å fylle på med båt og snøscooter eller firehjuling. Når vi snakker millioner av kroner, vil ønskene gå mot yacht og privatfly, i tillegg til flere sommerhus og luksusbiler man kun bruker ved enkelte anledninger. Så har man tilbehøret – Rolex-klokker, designerklær, interiør, osv. Jo mer midler, desto større muligheter. Mennesker tilpasser seg veldig raskt til omgivelsene sine, derfor tar det ikke lang tid fra man begynner å tjene gode penger til man passer perfekt i den nye realiteten man omringes av. Venner som ikke klarer å holde takt, vil ofte forsvinne – ikke fordi du er en dårlig venn, men fordi sjalusien tar overhånd. Slike folk trenger du ikke bry deg om. Gjør det du vil gjøre, og gjør det godt. Venner kan man alltid finne.

Brå luksus forandrer ingenting

lyx2Noen mener at folk som lever en luksuriøs livsstil er bortskjemte folk som er født inn i rikdommen. Dette er svada. Bare fordi man har mer muligheter, betyr ikke at man er bortskjemt. Når man venner seg til komfort, vil man neppe tilbake. Har man råd til komfort, er det jo ingen grunn til å holde tilbake? Hvis skjebnen bestemmer at rikdommen skal bort, vil man raskt tilpasse seg dårligere omgivelser også – det går nemlig begge veier. Så lenge man ikke står stille, er enhver utvikling godt for kroppen. Mange millionærer har vunnet mange millioner på en spilleautomat med progressiv jackpot, mens andre har arvet store summer. I tillegg finner man de som har spart i årevis og slik kommet seg til syv nuller på kontoen helt selv. De som ikke kan forvalte pengene sine, vil straks falle til bunnen igjen. De som er smarte og investerer pengene rett, vil kunne leve på avkastningen resten av livet – samtidig sørger de for at også neste generasjoner vil leve et problemfritt liv. Hva har disse menneskene som oftest til felles? Jo, shopping. Folk som har investert pengene smart kan unne seg en shoppingtur hver dag – det har de virkelig fortjent.

Abramovich som eksempel

Roman Abramovich er et godt eksempel på en vellykket mann som lever livet. Han kommer fra en fattig familie, men eier nå om dagen en av verdens dyreste yachter og ikke minst fotballklubben Chelsea. Han er kjent for sin ekstravagante stil, og for sin særegne holdning kissmyessay.org til servitører – kanskje de minner ham om seg selv når han var yngre? Abramovich er ofte å se i avisene etter at servitører som serverte ham mat og vin får hundretusener av kroner i tips.