Mer penger til shopping

make-money-mystery-shoppingAlle som liker å shoppe vet hvor morsom hobby dette er. Ved å shoppe mye har man alltid muligheten til å passe inn i enhver anledning. Men det er ikke tvil om at dette er en kostbar hobby. Dersom man virkelig skal bygge opp en garderobe som er omfattende nok til å inneholde alt man kan komme til å behøve, trenger man nok penger til å opprettholde denne også. Slikt koster, og man kan ha behov for noen ekstra inntekter ved siden av enten studielån eller vanlig lønn.

Den mest åpenbare muligheten er selvfølgelig å få seg en ekstra jobb, men dette er da tross alt tidkrevende og går utover både shoppingen og muligheten til å vise seg frem i det man shopper. Det samme gjelder flaskepant, det kan være innbringende, men er utrolig tidkrevende, selv i de beste tilfeller. Har man flaks kan man satse litt alternativt for å få nok penger til sin shopping. En mulighet er for eksempel å prøve å få inn noen skikkelige premier på nettkasino, som for eksempel på den populære Starburst spilleautomaten. Man har selvsagt ikke noen garantier ved å bruke en slik metode, men om man vinner stort så har man penger å shoppe for etterpå. Dessuten er det morsomt, så i tillegg til muligheten til å vinne har man det faktisk gøy mens man spiller. Det samme med Flax-lodd eller om man satser på Lotto eller Tipping. Mye er flaks, men går oddsene i din favør er mulighetene til litt ekstra på sparekontoen i tillegg til shopping faktisk der!

Det er under ingen omstendigheter lurt å låne for å shoppe, og mulighetene til en rask penge er noe begrenset, med mindre du selger noe av det du har fra før. Jobber man mer har man mindre tid til shopping, så kanskje det er en vinn-vinn-situasjon, i sin enkle genialitet?