Mobiltrender

Mobiltrender kommer og går nesten oftere enn klesmote. Og har du ikke det aller siste, da henger du ikke med i tiden.

Det er viktig å ha det aller siste innenfor mobiltelefoner. Nordmenn bruker mye penger på mobilen, ikke bare for å ha det beste kameraet, men også den beste prosessoren og høyest mulig minne. Det skal ikke være et program vi ikke kan bruke på mobilen vår.

Det siste innen apper

icon175x175For det er ikke Facebook som er den mest populære bildeappen lengre. Instagram er heller ikke det hotteste, selv om mange foretrekker Instagram foran Facebook. Vi deler nemlig bilder som aldri før og det er bildetjenesten Snapchat som vokser raskest i Norge. Det sies at kommunevalget i år kan bli avgjort på Snapchat. Kanskje er det en overdrivelse, men er man ikke på snapchat høsten 2015, går du virkelig glipp av mye. Den samme veksten opplever også online kasino-spillene, hvor du hver dag med en beskjeden innsats kan kjempe om millionbeløp. Et nytt hus, leilighet eller en ny bil? Ja, takk!

Pinterest mest frem

Pinterest har vokst til å bli en enorm stor tjeneste på nett. Nå inntar også det sosiale nettverket mobilen og appen kommer til å bli lastet ned i tusenvis her i landet i året som kommer. Apper som mister brukere er Candy Crush og Angry Birds. Faktisk er det tilbakegang for alle spill, bortsett fra spilleautomatene, og blant de 25 mest nedlastede appene i USA per september 2015 finnes det ingen spill. Andre apper som ser ut til å bli populære i Norge dette året er Netflix sin film app for mobilen. Med de flotte skjermene både hos iPhone 6 og Samsungs nye S6 modell kan man endelig nyte film fra mobilen i fantastisk kvalitet.