Sommerskoene

3628707211_e366d840e7_nPå sommeren er det tid for å ta frem fotbadet, stålbørsten og hårnapperen. Bena skal frem i sola igjen, og alle de små hemmelighetene vi skjuler under klærne skal plutselig ut blant folk igjen. Nå er også tiden for å finne seg noen nye, freshe sommersko! På sommeren må man kle seg for alle mulige værtyper. Her snakker vi alt fra haggel til 35 grader og sol. Altså: Skoene må være varierte.

På stranden

På stranden er det helt ok å gå med flip flops for både menn og damer. De er lette å holde rene og tørre, de tåler litt saltvann og de er lette å ha med seg. Hvis man sliter med rygg og liknende kan de bli litt flate å gå med. Heldiggvis er det tonnevis med forskjellige varianter av disse skoene så det å finne noen som ser bra ut og er gode å gå med skal ikke være noe problem. Hvis man ikke liker å gå med sko uten bindinger, så kan sandaler også fint brukes på stranden. Disse har akuratt samme egenskapene som flip flops, bare at man bruker litt mer tid på å ta de av og på seg.

I baren, på byen eller på jobb

Denne sommeren er sandaler et viktig fottøy å ha i skapet. Disse små skoene med bare noen stropper for å hold såla på plass under foten er helt geniale hvis man vil kle seg litt opp, men ikke helt oppe i høye heler nivå. Noen litt enkle er også perfekte å bruke på lunchdater eller på jobb. Ha noen som er litt finere for bedre anledninger som fester og bursdager.

Joggeskoene

Nå er det på tide å legge vekk goretex-skoene og kjøpe seg noen nye joggesko som er lette og fine. Det beste er nok å ta turen til en skikkelig sports eller sko forretning og finne noen sko som har god passform. Joggesko har en tendens til å vokse
litt så de kan bli kjøpt litt trange over foten. Det viktigste er at steget føles normalt. Og at de er luftige og behagelig å ha på seg mens man trener eller bruker skoene over lengre tider.

Partyskoene

Skal man på et skikkelig utested så er det flott med noen lekre høyhelte sko med stropp bak helen. Man må jo også selvfølgelig ha åpen tå på skoene og fargene bør stå i stil med resten av antrekket som kan være en enkel sommerkjole eller partykjolen som er litt gjemt bak i skapet.
Sommeren er her, og skoene man bruker resten av året kan man rett og slett ikke bruke. Det blir for varmt og klamt. Det skal uansett være komfortabelt å leve, og at man skal iritere seg over bagateller som varme føtter på en ellers perfekt sommerdag så vil det ødelegge humøret mer enn man skulle tro.