Strandmote 2015

Årets strandmote minner i grunn litt om det som var i fjor – og valgene er også i år mange når det kommer til badetøy og strandmote. Ensfargede bikinier med metalliske eller neon stoffer ser man ofte i butikkene nå når sommeren akkurat har startet. Bikini med maritimt preg er alltid «in» når man skal oppholde seg i vannkanten, det samme er bikinier med dyre- eller blomsterprint.

bikiniNår det kommer til størrelse på plaggene som skal skjule vitale deler av kroppen er utvalget også stort. Alt fra den klassiske badedrakten til badedrakter med «cutouts» eller ryshedetaljer, topper med badeshorts eller bikinitruse, små bikinier med transparente innslag til litt større bikinier som dekker litt mer. Vil du ikke «flashe» med sterke fargerike mønster eller dyreprint er ensfargede sorte eller hvite bikinier også helt greit å bruke på stranden i sommer. Det finnes mange nettsteder som viser hvilken bikini- eller badedrakttype som passer for alle de ulike kroppsfasongene som finnes. Det viktigste er uansett at du trives og føler deg vel i det badetøyet du velger.

For mennenes del har badeshortsen krøpet oppover låret og det siste på markedet er visstnok speedo med push up – og nei – «Boratbadedrakten» er ikke «in»!

Nyt sommeren!